Tala ut mot förföljelsen av kristna

Ett anförande som en arameisk kristen vid namn Lukas Saliba höll under en demonstration i Frankfurt mot muslimers förföljelse av kristna:

Den som fördömer förföljelsen av kristna får ofta höra, även av sin lokala kyrka, att han ”stör den religiösa freden.” Till de ansvariga för sådana uttalanden måste jag säga: Din ”fred” kommer med lukten av våra ruttnande döda!

Era ”appeller” för fred är bara öronproppar för att ni ska slippa höra skriken av alla människor som bränns, stympas och lemlästas. Ni blundar för dessa fasor, därför att utgjutandet av vårt blod stänker i ansiktet på er holistiska mångkulturella drömvärld.

Ta en ordentlig titt på den här bilden! De band den här arameiska kvinnan till hennes säng, våldtog henne och skar ut hennes hjärta medan hon fortfarande levde. Slutligen stack de ner ett krucifix i hennes hals som förakt.

Är detta er ”fred”? Är detta frukterna av era ”dialoger”?

Innan denna demonstration fick vi hot mot oss. Och på Antifas webbplatser blev arameiska kristna attackerade som ”rasister” och ”nazister”.

Vi vill säga dessa ”fascister-i-rött”:
Aldrig kommer vi att låta vår kristna martyrer bli förolämpade eller nedsvärtade. Ni är den femte kolonnen av folket som förföljer oss i våra hemländer!

.
Läs också: Allah är INTE den samma som Bibelns gud

Annonser