I Libyen hann islamisterna med att våldta den amerikanske ambassadören, innan de dödade honom

Anfallet i Benghazi den 11 september var planerat, och inte alls resultatet av någon spontan muslimsk vrede över en Muhammedvideo. Mordet var ännu hemskare än vad som rapporterades i media:

En serbisk diplomat, och vän till den mördade Christopher Stevens, säger att Stevens var gay och att State Department medvetet skickade honom som ambassadör till Libyen.

Hillary Clinton har använt amerikanska skattebetalares pengar för att finansiera homosexuella Pride-jippon i utlandet. Hennes handlingar har lett till bakslag mot USA i Italien, Ryssland, Pakistan och andra nationer. Förra året gjorde Barack Obama det till officiell amerikansk politik att stödja homosexuella gruppers rättigheter utomlands, finansierad med amerikanska skatte-dollar.

Frågan är om Hillary Clinton visste att han var gay och om hon medvetet skickade honom till en miljö där hans närvaro skulle anses vara en provokation? Hillary Clintons meritlista i Nordafrika är sorglig. Det amerikanska utrikesdepartementet har framgångsrikt vänt upp och ned på Libyen och Egypten och placerat militant islam att styra i dessa nationer.

. . Fredens religion i aktion

Annonser