Vem byggde Obama?


 

Obama är ett rent mirakel. Vem byggde Obama? Hur kunde en så oerfaren och narcissistisk tom kostym stiga upp till den allra viktigaste positionen i världen?
Man åker inte till Las Vegas och väntar sig att få en Royal Flush. Man vet nämligen att det inte kommer att ske varje kväll och i två veckor i sträck. Aldrig.
Det är dock det som verkar ha hänt här. Ingen har sån tur. Någon, eller något gjorde det här för honom. Vem eller vad var det?
 

September 2012. Obama har precis varit i FN för att hålla tal. Han sa bland annat: “Framtiden får inte tillhöra dem som förtalar islams profet.”

FN: “Men halshugger Amerika dessa otrogna hundar och häller brinnande olja ner i deras halsar?”
Obama: “Inte än. Men jag kommer att ha större flexibilitet efter valet.”
FN: “Vi kommer att vidarebefordra denna information till Allah.”
 
Glöm FN, den nya världsflaggan är inte blå – det är en svart flagga med Mohammed på
 

Obama var helt tyst om mordet på den amerikanske ambassadören i Libyen, bortsett från att han bad om ursäkt för den amerikanska Muhammedfilmen,
och såg till att filmmakaren i Kalifornien blev arresterad (bilden).

Romney påpekade att Obama fjäskar för terroristerna. Genast utfärdade Obamas ”sanningsministerium” en marschorder till medierna: Problemet är inte al-Qaida. Det är Romney!

 
Popstjärnan Madonna: “Vi har en svart muslim i Vita huset! Det är fantastiskt!”

Detta borde ge Obamas motståndare medvind!

 
Fotot där Obama böjer sig djupt inför det Saudiska majestätet har ni väl alla sett? Den här vördnaden kan bero på att en saudisk prins, Alwaleed bin Talal, betalade för Obamas år som student vid Harvard Law School.

Annonser